Mijn favorieten

Een woning kopen

U bent op zoek naar een (eerste) woning in Amsterdam. Een belangrijke stap waarbij het inschakelen van een een specialist een meerwaarde is. Het is zonder meer aan te raden om een aankoopmakelaar in te schakelen. U zult willen inventariseren of u het gehele aankoopproces begeleidt wilt worden of een deel daarvan. U kunt daarbij bij Hypodomus keuzes maken. Transparantie en heldere afspraken staan bij Hypodomus voorop.
Wij hebben een rijke ervaring in de begeleiding van aan- en verkoop van woningen in Amsterdam maar ook in 't Gooi, Weesp, Almere en Haarlem.
Met onze persoonlijke aanpak en duidelijke communicatie helpen wij u graag bij de begeleiding van de zoektocht naar uw ideale woning. In een eerste vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor nemen wij de verschillende mogelijkheden met u door.

In dit eerste gesprek lichten wij toe hoe het aankooptraject in zijn werk gaat. Daarbij inventariseren wij uw woonwensen; type woning, budget en voorkeur van de verschillende stadsdelen in Amsterdam. Naar aanleiding van uw wensen, budget en voorkeuren zullen wij vervolgens op zoek gaan naar een geschikte woning.
Hypodomus Amsterdam geeft u de vrijheid om een pakket te kiezen die bij u past. Zo kunt u kiezen tussen een gerichte of full-service aankoopopdracht met een fixed fee, courtage of spottarief en soort courtageprijs. Wij lichten de verschillende mogelijkheden graag nader toe in een gesprek.
Neem contact met ons op voor een afspraak bij ons op kantoor.

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring