Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Almere 1349 CP

New Roots Oosterwold

1349 CP Almere

Omschrijving

Eind februari vindt weer een informatiebijeenkomst in de Stadsbrouwerij De Kemphaan op stadslandgoed De Kemphaan in Almere plaats. Deze zal binnenkort worden aangekondigd.
Op deze bijeenkomst wordt u geïnformeerd over alle ins en outs van New Roots waarbij u direct lid kunt worden van de bouwgroep, er zijn nog enkele plekken beschikbaar.
U kunt zich opgeven via e-mail...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 450.000,- tot € 620.000,- Gebruiksoppervlakte 115 m² t/m 160 m² Inhoud 375 m³ t/m 525 m³ Perceeloppervlakte 1000 m² t/m 1500 m² Start bouw 05-12-2019 Start Verkoop 01-01-2019 Oplevering 01-09-2020 Aantal kavels 18 Vrij 18 Aantal Bouwtypes 3 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Eind februari vindt weer een informatiebijeenkomst in de Stadsbrouwerij De Kemphaan op stadslandgoed De Kemphaan in Almere plaats. Deze zal binnenkort worden aangekondigd.
Op deze bijeenkomst wordt u geïnformeerd over alle ins en outs van New Roots waarbij u direct lid kunt worden van de bouwgroep, er zijn nog enkele plekken beschikbaar.
U kunt zich opgeven via e-mail amsterdam@hypodomus.nl of ons bellen.

De eerste ledenvergadering van New Roots ook in de Stadsbrouwerij heeft 29 januari plaatsgevonden met een enthousiaste groep. Er werd verder ingegaan op het bouwproces, de woningen, het zetten van de zg. stip (kiezen van de lokatie in Oosterwold) en de tijdslijn.
In maart volgt een tweede bijeenkomst als vervolg waarbij we handen en voeten gaan geven aan verdere uitwerking van de plannen.

Wat is New Roots?
Binnen de groene omgeving van Oosterwold gaan wij samen met jou New Roots realiseren. Unieke vrijstaande woningen op zeer grote kavels ( vanaf 1000 m²) in de landelijke en weidse omgeving van Oosterwold met veel vrijheid om te beslissen over eigen levensstijl en leefomgeving.

Er is keuze uit drie eigenzinnige type woningen: Birdhouse, Forresthome en Into the Woods. Iedere woning heeft een aanliggende kas waardoor binnen- en buitenruimte integreren. De kas kan op verschillende manieren worden gebruikt. Bijvoorbeeld als groene kas aan de woonkamer of als wintertuin. De kas verbindt de woning met de unieke, groene en zelfvoorzienende omgeving.

U bent mede-initiatiefnemer die onder onze professionele begeleiding uw nieuwe woonomgeving In Oosterwold gaat ontwikkelen samen met uw toekomstige buren.

Oosterwold is een groene en landelijke omgeving met ruimte voor een grote variëteit aan woon- en werkmilieus.
Er is veel keuzevrijheid, er zijn minder regels als het gaat om welstandseisen maar aan de andere kant moet er veel zelf geregeld worden als het gaat om onderzoeken, infrastructuur (toegangsweg), waterberging en afvalwater (er wordt geen riool aangelegd).
Oosterwold hanteert het principe van een een zelfvoorzienend karakter in combinatie met een organische groei.

Middels een CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) ben je mede initiatiefnemer en betrokken bij de invulling vanaf het moment van de lege kavel tot een afgebouwde woning.
Het grote voordeel hierbij is dat er een nauwe samenwerking is met professionals waarbij het geruststellend is dat je geen (financiële) risico's loopt. We zijn inmiddels volop bezig New Roots Oosterwold uit te werken.

Er zijn 3 typen vrijstaande woningen.

Type Forresthome

Dit type kenmerkt zich door de hoge nok in de woonkamer. De hoge plafonds geeft de woning u een unieke ruimtelijke ervaring. Boven de slaapkamer is een extra slaapverdieping toegevoegd. Het ontwerp heeft verder een industriële uitstraling. De doorleefde gevelsteen met staalkleurige kozijnen geven de woning een unieke uitstraling.

Type Birdhouse

Dit type heeft de uitstraling van een paviljoen, doordat het dakvlak omhoog loopt richting de kozijnen ontstaat er een optimale lichtinval. Deze unieke dakvorm zorgt ervoor dat het regenwater eenvoudig opgevangen kan worden in een watertank die in het midden van de woning gelegen is.

Type Into the Woods

Dit type is een hedendaags modern ontworpen woning, de woning kenmerkt zich door haar grote glasoppervlakken, strakke gevel detaillering, het gebruik van stoere natuurlijke materialen en de sterk ontworpen binnen-buiten omgeving.

De prijzen van de woning variëren van € 440.000,- tot € 620.000,- geheel afhankelijk qua grootte en afwerking.

De woningen worden middels een beslisboom samengesteld:
- keuze uit 3 type woningen
- keuze uit drie groottes; 125- 150 en 175 m2
- aantal slaapkamers mogelijk van 1,2 of 3+
- raamindeling
- gevelmateriaal: stucwerk, baksteen of hout

Bijzonderheden:
- Duurzaam en energiezuinig bouwen.
- CPO; zelf bouwen in regie.
- Eigen invulling mogelijk.
- Zelfvoorzienend wonen.
- Geen gasaansluiting, geen riolering, gezamenlijke ontsluitingsweg, waterberging en zuivering.
- Stadslandbouw.
- Start bouw: 2019.
- Oplevering: 2020.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 450.000,- - € 620.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 115 m² t/m 160 m² Inhoud 375 m³ t/m 525 m³ Perceeloppervlakte 1000 m² t/m 1500 m² Start bouw 05-12-2019 Start Verkoop 01-01-2019 Oplevering 01-09-2020 Aantal kavels 18 Vrij 18 Aantal Bouwtypes 3 Woningtypen Woonhuis
Route van naar , 1349 CP Almere

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.